Informație Utilă


Buna Ziua


Sa presupunem ca dvs. anume in acest moment cautati un anumit model de geanta sau cel mai apropiat magazin pentru adresa dvs.

Mai jos gasiti raspunsul pentru ambele intrebari:

Sa presupunem ca dvs ati vazut pe pagina de facebook Arillu - https://www.facebook.com/arilux.md/ sau pe site un model care va placut, ati vazut culorile disponibile, marimile modelului dat si chiar doriti acest model sa il procurati, deci pe aceasta adresa web - http://www.arilux.md/magasines gasiti adresele magazinelor Arillu, fiecare magazin are si cite un numar de telefon pentru a putea telefona in cadrul magazinului.

Deasemenea puteti sa intrebati in magazine ce culori sunt, care vor fi sau cind vor fi gentile disponibile in magazine, pute-ti lasa nr dvs de telefon pentru ca vinzatoarea sa va poata telefona cind are informatie pentru dvs, sau sa rezervati un model de geanta pentru maxim 2 zile, fiindca situatii sunt diferite, sau sa transmite-ti adresa dvs vinzatorilor pentru a face livrare direct catre adresa dvs.

O zi buna va dorim si Va multumim ca ati ales Arillu.


ARILLU.MD utilizează, colectează și procesează cookie-uri pentru funcționalitate, securitate, analiză trafic și îmbunătățirea uzabilității paginii web.