Livrare gratuită

Livrarea în Chișinău și suburbie.

Livrarea produselor în Chișinău și suburbie este efectuată în regim de curierat în perioada de 1-3 zile. Daca comanda dvs. este aproape de o suburbie a or. Chisinau si avem o livrare in aceasta regiune si distanta pana la dvs. este de 5 - 10 km, atunci comanda poate fi livrata de catre curier.

Curierul vă telefonează când este în apropiere, și în perioada de timp indicată în comandă după posibilitate.
Dacă adresa de livrare se modifică pe parcursul zilei preconizate pentru livrare rugăm să ne informați.

Livrarea produselor în weekend sau zile de șărbătoare este efectuată doar printr-o înțelege prealabilă.
Uneori pot interveni mici schimbări în orar din cauza condițiilor meteo, orelor de vârf, defecte la mijloacele de transport sau imposibilitatea de a găsi persoana la adresa indicată.

Livrarea în raioane și localități


Livrarea produselor comandate în raioane și alte localități din țară se efectuează prin Poșta Moldovei în decursul a 4 - 7 zile la oficiul postal care vă deservește conform adresei indicate în comandă. Adresa pentru livrare poate fi modificată în momentul confirmării comenzii, asta se înâmplă în unele cazuri când persoanei îi este mai comod să ridice coletul de la oficiul postal din centrul raional cât în localitate din anumite considerente pentru fiecare persoană.
Produsele sunt transmise în colet ceea ce garantează ajungerea către dvs. în siguranță.
În momentul ajungerii coletului la oficiul postal dvs. veți primi un apel de la posta sau un sms pe numărul de telefon mobil indicat pentru contact. Ridicați coletul doar în orele de lucru a oficiului postal.

! Atenție !
Culoarea produsului comandat poate fi diferită ca nuanță, ceea ce este inevitabil din cauza folosirii diferitor tipuri de dispozitive de vizualizare cum ar fi: monitoare TFT / LCD / LED, laptop-uri și telefoane mobile pe care fiecare persoană își ajustează luminozitatea, contrastul și gama de culori după preferință.


ARILLU.MD utilizează, colectează și procesează cookie-uri pentru funcționalitate, securitate, analiză trafic și îmbunătățirea uzabilității paginii web.