Livrare rapidă în 1 - 5 zile

Cum comand

Cum comand

Puteți comanda pe site produse și fără un cont de utilizator înregistrat, dar vă recomandăm să deveniți utilizator înregistrat pentru a beneficia de reduceri la fiecare procurare și bonusuri adiționale. Citiți aici beneficiile înregistrării.

Pentru a comanda un produs accesați site-ul www.arillu.md, compartimentul, modelul dorit, alegeți culoarea, informați-vă despre produs din descriere, clarificați dimensiunile produsului și plasați comanda.

Stocurile magazinul online sunt actualizate la fiecare 12 ore. Pentru a afla mai repede despre disponibilitatea unui anumit produs puteți telefona la numărul de mobil 068013366.


Verificați informația.

Completați câmpurile din formularul de comandă online, dacă nu sunteți înregistrat și faceți o ultimă verificare a datelor introduse.

Câmpurile cu adresa de livrare și datele de contact, pentru persoanele înregistrate pe site, sunt completate automat din profil.

Pentru a transmite comanda tastați butonul „Finalizează comanda", ceea ce înseamnă că Dvs. sunteți de acord cu Termeni și condiții

Comanda este transmisă imediat spre procesare. Vă telefonăm pentru a confirma detalii despre livrare și vă informam despre perioada posibilei livrări.
Comenzile survenite după orele 18:00 sunt procesate și livrate în cea mai apropiată zi lucrătoare, în dependenta de orarul partenerilor noștri.

Disponibilitate produs.

Daca la produsul dorit de Dvs. care a fost disponibil de a fi procurat online deja nu mai apare butonul "Plasează comanda" sau "Adaugă în coș", acest fapt semnifică epuizarea stocului.

Apelați la numărul 068013366 și veți putea afla nemijlocit despre disponibilitatea produsului.

Arillu utilizează și procesează cookie-uri pentru funcționalitate, analiză trafic și securitate a paginii web.