Livrare rapidă în 24 / 48 de ore

Cum comand


Poți comanda pe site produse și fără un cont de utilizator înregistrat, dar vă recomandăm să deveniți utilizator înregistrat pentru a beneficia de reduceri la fiecare procurare și bonusuri adiționale. Citeste aici beneficiile inregistrarii.

Pentru a comanda un produs accesează site-ul www.arillu.md, compartimentul, modelul dorit, alegeți culoarea, informați-vă despre descriere și dimensiunile produsului și plasați comanda.

Stocurile magazinul online se actualizează la fiecare 12 ore. Pentru aflarea disponibilitații unui anumit produs pute-ți afla mai rapid telefonând la numărul de telefon 068013366.


Verificați informația.

Completați câmpurile din formularul de comanda online dacă nu sunteți înregistrat și faceți o ultimă verificare a datelor introduse.

Persoanele care sunt înregistrate pe site, câmpurile cu adresa de livrare și datele de contact se completeaza automat din profil.

Pentru a transmite comanda tastați butonul „Finalizează comanda", ceea ce înseamnă ca Dvs. sunteți de acord cu Termeni și condiții

Comanda este transmisă imediat spre procesare. Vă telefonăm pentru a confirma detalii despre livrare și vă informam despre perioada posibila de livrare.
Comenzile survenite după orele 18:00 sunt procesate și livrate în ce-a mai apropiată zi lucrătoare, în dependenta de graficul parterilor nostri.

Disponibilitate produs.

Daca la produsul dorit de Dvs. care a fost disponibil de a fi procurat online deja nu se afișează butonul "Plasează comanda" sau "Adaugă în coș", acest fapt semnifica epuizarea stocului.

Apelați la numarul 068013366 și ve-ți putea afla direct despre disponibilitatea produsului.