Livrare rapidă în 1 - 5 zile

Cum comand

Cum comand

Puteți comanda pe site produse și fără un cont de utilizator înregistrat, dar vă recomandăm să deveniți utilizator înregistrat pentru a beneficia de reduceri la fiecare procurare și bonusuri adiționale. Citiți aici beneficiile înregistrării.

Pentru a comanda un produs accesați site-ul www.arillu.md, compartimentul, modelul dorit, alegeți culoarea, informați-vă despre produs din descriere, clarificați dimensiunile produsului și plasați comanda.

Stocurile magazinul online sunt actualizate la fiecare 12 ore. Pentru a afla mai repede despre disponibilitatea unui anumit produs puteți telefona la numărul de mobil 068013366.


Verificați informația.

Completați câmpurile din formularul de comandă online, dacă nu sunteți înregistrat și faceți o ultimă verificare a datelor introduse.

Câmpurile cu adresa de livrare și datele de contact, pentru persoanele înregistrate pe site, sunt completate automat din profil.

Pentru a transmite comanda tastați butonul „Finalizează comanda", ceea ce înseamnă că Dvs. sunteți de acord cu Termeni și condiții

Comanda este transmisă imediat spre procesare. Vă telefonăm pentru a confirma detalii despre livrare și vă informam despre perioada posibilei livrări.
Comenzile survenite după orele 18:00 sunt procesate și livrate în cea mai apropiată zi lucrătoare, în dependenta de orarul partenerilor noștri.

Disponibilitate produs.

Daca la produsul dorit de Dvs. care a fost disponibil de a fi procurat online deja nu mai apare butonul "Plasează comanda" sau "Adaugă în coș", acest fapt semnifică epuizarea stocului.

Apelați la numărul 068013366 și veți putea afla nemijlocit despre disponibilitatea produsului.