Retur produsConform legislației Republicii Moldova, timp de 14 zile din data procurării produsului dvs. aveți dreptul să returnați produsul care a fost procurat atât în magazinele fizice cât și online, prin scrierea unei cereri în formă liberă către directorul companiei invocând motivul returului și anexarea bonului fiscal în original, iar suma de bani va fi restituită în timp de maxim 14 zile lucrătoare.


Dvs. aveți dreptul la retur sau la înlocuirea produsului dacă:

1) produsul nu are semne de uzură pe interior si exterior;
2) nu reprezintă defecțiuni sau zgârieturi a elementelor decorative;
3) produsul nu are gunoi pe interior;
4) produsul nu și-a schimbat culoarea prin încercarea de a șterge cu diferite soluții chimice pentru ai readuce culoarea inițială din momentul procurării, sau încercarea de a șterge pete de material, cariocă, linii de pix;
5) are forma inițiala de până la procurare, sau identic cu poza model afișată pe site pentru produsul respectiv;
6) nu depășește termenul de 14* zile de la procurare sau 10* zile din data primirii acestuia sub forma de cadou;
7) produsul trebuie să includă cureaua dacă aceasta este parte componentă a produsului;

Produsul poate fi returnat (sau înlocuit cu alt produs) iar suma de banii va fi returnată către cumpărător în decurs de max. 14 zile lucrătoare.

Compania Arillu refuza de a primi produse care nu respecta punctele enumerate mai sus.


Returul nu este posibil pentru comenzile individuale din următoarele 2 motive: " Dvs ati ales modelul individual; Dvs ati ales culoarea sau combinatia de culori pentru produs ";

Returul sau înlocuirea produsului pentru comenzile online livrate în mun. Chisinau este posibil la cel mai apropiat magazin Arillu amplasat pentru dvs.


Pentru comenzile livrate în localitățile din țară se anunță la numărul de telefon 068013366 despre situația creată și doriți să efectuați returul. Pentru retur este necesar de a transmite produsul procurat în ambalajul original primit la livrare + "cutia de carton" pentru livrările în raioane pentru a ne asigura de o buna transportare a produsului.


14* - 14 zile este o perioada suficientă ca din momentul procurării produsului cumpărătorul să înțeleagă ca acest produs nu ii este comod și dorește să-l înlocuiască, prin respectarea punctelor enumerate mai sus sau să-l returneze prezentand cec-ul către magazinul de unde a fost procurat.

10* - 10 zile este o perioada suficientă ca un cadou primit cu ocazia unui eveniment să fie posibil de a fi înlocuit, cu respectarea punctelor enumerate mai sus. Produsul poate fi returnat doar prin prezentarea cec-ului către magazinul de unde a fost procurat.


ARILLU.MD utilizează, colectează și procesează cookie-uri pentru funcționalitate, securitate, analiză trafic și îmbunătățirea uzabilității paginii web.