Livrare rapidă în 24 / 48 de ore

Garanție


Termenul de garanție a produselor ARILLU este de 30 zile din data cumpărării.

Remedierea gratuită a deficienților apărute la produs, înlocuirea gratuită sau restituirea contravalorii produsului în cadrul termenului de garanție, deficiențe care nu sunt imputabile cumpărătorului, se face necondiționat de către vânzător în termen de 14 zile calendaristice de la data înaintării reclamației cu respectarea condițiilor de retur produs.

Garanția se acorda în cazul respectării tuturor recomandărilor de întreținere de mai jos. Pentru a beneficia de pe urma garanţiei prezentaţi produsul în magazinul de unde a fost procurat împreună cu cec-ul.

Important.

Nu se acordă garanţie pentru defecţiuni care nu survin din vina producătorului, precum topirea, arderea, ruperea, zgîrierea, pătarea sau alte defecte cauzate de utilizarea defectuoasă de către cumpărător.

Întreţinerea.

Pentru a beneficia de garanție pentru produsul procurat respectaţi următoarele recomandări:

- spălarea numai cu mîna la temperatura maximă de 400C,

- a nu se spăla în orice tip de maşină,

- evitați stoarcere produsului,

- a nu se curăţa chimic,

- este interzisă folosirea detergenţilor lichizi, deoarece aceştea conţin solvenți care atacă materialul de bază.

Articolele din piele presată - se curăţă cu o cârpă moale sau cu o perie fină. Petele de grăsime sau alte impurităţi se îndepărtează cu o cârpă moale din bumbac înmuiată în soluţie de detergent lichid dizolvat în apă, detergentul nu trebuie să conţină clor sau înălbitor şi o concentraţie de 1-2 %.

Este contraindicată aplicarea unei soluţii de detergent lichid direct pe produsul cu feţe din piele, deoarece poate decolora, a lăsa pete sau distruge în întregime produsul.

Articolele din piele ecologică - se curăţă de praf cu o cârpă uscată. Petele pot fi îndepărtate cu o cârpă înmuiată în soluţie de detergent lichid dizolvat în apă. Detergentul nu trebuie să conţină clor sau înălbitor şi trebuie să aibă concentraţia de 1-2 %.

Articolele cu feţe textile - se recomandă a fi purtate pe timp uscat. După fiecare purtare, se vor curăţa de praf cu o cârpă uscată. Petele de ulei sau de grăsime pot fi îndepărtate cu soluţii pentru pete, destinate materialelor textile.

Articole cu feţe din lac, piele metalizată - se curăţă cu o cârpă moale, uscată.

Uscare şi depozitare - Produsele se vor usca natural, la temperatura camerei. Este recomandat ca gențile și poşetele să se depoziteze prin umplerea cu hârtie sau materiale textile moi, pentru a li se menţine forma.

Nu forţaţi uscarea la radiator, foc, uscător de păr sau altă sursă directă de căldură. Evitaţi depozitarea lângă surse de căldură sau mediu umed, și acţiunea directă a produselor petroliere şi a solvenţilor organici.