Livrare rapidă în 1 - 5 zile

Program de fidelitate

Program de fidelitate.

Programul de fidelizare ARILLU presupune recompense oferite clienților pentru faptul că și-au făcut înregistrarea pe site, au procurat produse de pe site și au recomandat compania prietenilor care au devenit și ei utilizatori înregistrați ai site-ului, dar și un cadou din partea companiei de ziua Dvs. de naștere. Despre toate acestea citiți detaliat mai jos.

1) Înregistrarea pe site

Fiecare persoană care își face înregistrarea pe https://clc.to/arillu_inregistrare și își activează contul prin e-mail-ul primit prin poștă primește 50 de bonusuri.
Dacă ați recomandat prietenilor înregistrarea pe site veți primi automat câte 10 bonusuri pentru fiecare persoană.
Cu ocazia zilei de naștere (data indicată la înregistrare conform buletinului) veți primi 100 de bonusuri cadou la data indicată în fiecare an.

Bonusurile sunt acumulate în cont și nu expiră. 1 bonus este echivalentul a 1 leu MDL.

2) Acumulează bonusuri!

La înregistrare Dvs. ați primit 50 de bonusuri și 100 de bonusuri pe care le primiți cadou de ziua Dvs. de naștere. În total, veți avea în cont 150 de bonusuri care pot fi folosite doar la achizițiile de pe site.

3) Procurarea cu bonusuri.

Ați decis să plasați prima comandă pe site. Produsul care v-a plăcut are prețul de 550 lei, iar Dvs. aveți în cont 150 de bonusuri.

La procurarea online aveți posibilitatea de a alege suma de bonusuri care doriți să o utilizați: 0%, 3%, 5%, 10%, 15% sau 20%.

Din suma de 550 lei ați decis să achitați 20% cu bonusurile acumulate. Pentru aceasta procurare 20% din suma de 550 lei constituie 110 lei/bonusuri.

După confirmarea comenzii de către un consultant al companiei, Dvs. veți achita la livrare doar suma de 440 mdl.

Din bonusurile acumulate (150) vor fi extrase 110 de bonusuri din cont, în contul Dvs. vor rămâne astfel 40 de bonusuri, după confirmarea livrării comenzii de curier în contul Dvs. vor ajunge  10% bonus (cash back) din suma produsului procurat de 550 lei, adică veți primi 55 de bonusuri în cont.

Suma bonusurilor acumulate va fi deja, respectiv, de: “40 + 55 = 95”  și le puteți utiliza la procurarea altor produse care pot fi, de asemenea, achitate cu reducere de până la 20%.

4) Recomandă-ne prietenilor.

În profilul Dvs. de pe site, accesați rubrica "Bonusuri de la prieteni" unde veți găsi link-ul spre recomandare. Transmite-ți acest link prietenilor și spuneți-le că vor primi câte 50 de bonusuri gratuit la înregistrare, 100 de bonusuri cu ocazia zilei de naștere, care pot fi utilizate la procurările online.

*Atenție* - Înregistrarea mai multor utilizatori de pe un calculator nu este posibilă, în scopul evitării fraudelor. Un cont - o adresa IP unică. De aceea, dacă cineva este deja înregistrat de pe un calculator pe care îl utilizați împreună sau calculatoarele sunt unite în rețea și folosesc o adresă IP comună, vă recomandăm de a vă înregistra de pe telefonul Dvs. mobil care are browser web pentru navigare online.

*Atenție* - Bonusurile sunt valabile doar pe site.