Livrare rapidă în 24 / 48 de ore

Program de fidelitate

Programul de fidelizare ARILLU  - oferă recompense clienților pentru faptul că s-au înregistrat pe site, au procurat produse de pe site și au recomandat prietenilor care tot s-au înregistrat pe acest site, cât și un cadou din partea companiei de ziua ta. Despre toate acestea citiți detaliat mai jos.

1) Înregistrarea pe site

Fiecare persoană care se înregistrează pe https://clc.to/arillu_inregistrare și își activează contul prin emailul primit în poștă primește 50 de bonusuri.
Dacă ați recomandat prietenilor să se înregistreze ( punct 4 ) pe site ve-ți primi automat câte 10 bunusuri pentru fiecare persoana.
Cu ocazia zilei de nastere ( data indicată la înregistrare ) ve-ți primi 100 de bonusuri cadou la data indicată în fiecare an.

Bonusurile se acumulează în cont și nu expiră. 1 bonus este echivalentul 1 leu MDL.

2) Acumulează bonusuri !

La înregistrare Dvs. ați primit 50 de bonusuri și 100 de bonusuri care primiți cadou de ziua Dvs. de naștere. În total ve-ți avea în cont 150 de bonusuri care pot fi folosite doar pentru  procurarile de pe site.

3) Procurarea cu bonusuri.

Ati decis să plasați prima comandă pe site. Produsul care va plăcut are un preț de 550 lei dar Dvs. aveti în cont 150 de bonusuri.

La procurarea online aveți posibilitatea de a alege suma de bonusuri care doriți să o utilizați: 0%, 3%, 5%, 10%, 15%, sau 20%.

Din suma de 550 lei ați decis să achitați 20% cu bonusurile acumulate. Pentru aceasta procurare 20% din suma de 550 lei constituie 110 lei/bonusuri.

După confirmarea comenzii de către un consultant a companiei, Dvs. veți achita la livrare doar suma de 440 mdl.

Din bonusurile acumulate de 150 se vor extrage 110 de bonusuri din cont, în contul Dvs. vor fi 40 de bonusuri, după confirmarea livrarii comenzii de curier în contul Dvs. se vor atribui 10% bonus ( cashback ) din suma produsului procurat de 550 lei, ve-ți primi 55 de bonusuri în cont.

Bonusuri se vor acumula, și în sumă vor fi: “40 + 55 = 95” de bonusuri care le puteți utiliza la procurarea altor produse care pot fi deasemenea achitate pana la 20%.

4) Recomandă-ne prietenilor.

În profilul Dvs. de pe site, accesați rubrica "Bonusuri de la prieteni" unde ve-ți găsi link-ul spre recomandare. Transmite-ți aceast link prietenilor și spuneți-le că vor primi câte 50 de bonusuri gratuit la înregistrare, 100 de bonusuri la ziua de naștere, care pot fi utilizate la procurările online.

*Atenție* - Înregistrarea mai multor utilizatorilor de pe un calculator nu este posibilă din motivul de a evita fraudele. Un cont - o adresa IP unică. De aceea vă recomandăm dacă cineva deja sa înregistrat de pe un calculator care îl utilizați împreună, sau calculatoarele sunt unite în rețea și folosesc o adresă IP comună, vă recomandăm de a vă înregistra de pe telefonul Dvs. mobil care are browser web pentru navigare online.

*Atenție* - Bonusurile sunt valabile doar pe site.