Înregistrare și bonusuri


Înregistrarea pe site


Fiecare vizitator a site-lui https://arillu.md/ are posibilitatea de a se înregistra și a avea un cont personal pe site unde își poate plasa datele de contact, ziua de naștere și adresa de livrare pentru comenzile online de pe site.

Pentru faptul că Dvs. va-ți înregistrat pe site ve-ți primi automat în cont 50 de bonusuri și ve-ți primi deasemenea 100 de bonusuri cadou la data indicată ca ziua Dvs. de nastere la înregistrare.

Daca Dvs. ve-ți invita și prietenii Dvs. să se înregistreze pe site, ei vor primi câte 50 de bonusuri pentru înregistrare iar Dvs. ve-ți primi câte 10 bonusuri de la fiecare prieten înregistrat. Bonusurile se acumulează în cont și nu expiră.

Ce facem cu bonusurile ?

Să presupunem ca Dvs. ați invitat 10 prieteni și toți 10 sau înregistrat. Respectiv Dvs. primiți în cont 100 de bonusuri, mai adăugăm 50 de bonusuri pentru înregistrare și 100 de bonusuri cadou de ziua Dvs. de naștere care a fost de exemplu cu 5 zile în urmă.
În total ve-ți avea în cont 250 de bonusuri care pot fi folosite la procurarile pe site.


Procurarea cu bonusuri

Dvs. ați decis care model doriți să-l procurați și la-ți adăugat în coș. De exemplu o geantă care costă 720 mdl.

La momentul procurarii online Dvs. aveți posibilitatea de a achita o parte din suma de 720 mdl cu bonusurile acumulate în cont. Achitarea cu bonusuri poate fi de: 5%, 10%, 15% sau 20%, la alegerea Dvs.

Ați decis să achitați 20% din suma de 720 mdl cu bonusuri, iar 20% constituie 144 de  bonusuri sau "lei moldovenești". La momentul livrării Dvs. veți achita doar suma de 576 mdl.


Din contul Dvs. de 250 de bonusuri acumulate se vor extrage 144 de bonusuri și rămân în cont 106 bonusuri. După confirmarea primirii comenzii de la curier în contul se vor atribui 10% bonus din suma produsului procurat de 576 mdl, 57 de bonusuri.


Bonusuri se vor aduna, 57 cu cele 106 care le aveți în cont, în sumă vor face 163 de bonusuri care le puteți utiliza la procurarea altor produse care pot fi deasemenea achitate cu bonusuri.


Invitarea prietenilor


În profil pe site, accesați rubrica "Bonusuri de la prieteni" unde ve-ți găsi link-ul spre recomandare. Transmite-ți aceast link prietenilor și spuneți-le că vor primi câte 50 de bonusuri gratuit la inregistrare și 100 de bonusuri la ziua de naștere care pot fi utilizate la procurările online.

*Atenție* - Înregistrarea mai multor utilizatorilor de pe un calculator nu este posibilă din motivul de a evita fraudele. Un cont - o adresa IP unică. De aceea vă recomandăm dacă cineva deja sa înregistrat de pe un calculator care îl utilizați împreună, sau calculatoarele sunt unite in rețea și folosesc o adresă IP comuna, vă recomandăm de a vă înregistra de pe telefonul Dvs. mobil care are browser web pentru navigare online.

*Atenție* - Bonusurile sunt valabile doar pe site.