Program de fidelitate

Programul de fidelizare ARILLU  - oferă recompense clientilor pentru faptul ca s-au inregistrat pe site, au procurat produse de pe site, au recomandat acest site, si un cadou din partea companiei de ziua ta. Despre toate acestea mai jos.

1) Înregistrarea pe site

Fiecare persoană care se înregistrează pe https://arillu.md/ și își activează contul primește 50 de bonusuri.
Dacă ați recomandat prietenilor sa se inregistreze ( punct 4 ) pe site ve-ti primi automat cate 10 bunusuri pentru fiecare persoana.
Cu ocazia zilei de nastere ve-ți primi 100 de bonusuri cadou la data indicată in profil in momentul înregistrării.

Bonusurile se acumulează în cont și nu expiră. 1 bonus = 1 leu MDL.

2) Acumulează bonusuri !

Dvs. ați invitat 10 prieteni și toți 10 sau înregistrat, pentru recomandare Dvs. primiți în cont 100 de bonusuri, plus 50 de bonusuri pentru înregistrare și 100 de bonusuri cadou de ziua Dvs. de naștere care a fost de exemplu cu 5 zile în urmă.
În total ve-ți avea în cont 250 de bonusuri care pot fi folosite  doar pentru  procurarile de pe site.

3) Procurarea cu bonusuri.

Ati decis sa incercati sa faceti prima procurare online de pe site. Modelul care va plăcut are un preț de 720 lei dar aveti in cont si 250 de bonusuri.

La procurarea online aveți posibilitatea de a achita o parte din suma produsului cu bonusuri in suma de: 0%, 3%, 5%, 10%, 15%, sau 20%.

Din suma de 720 lei ați decis să achitați 20% cu bonusurile acumulate. Pentru aceasta procurare 20% din suma de 720 lei constituie 144 lei/bonusuri.

După confirmarea comenzii de catre un consultant a companiei, Dvs. veți achita la livrare doar suma de 576 mdl.

Din bonusurile acumulate de 250 se vor extrage 144 de bonusuri din cont,  și  deja vor fi 106 bonusuri, dar după confirmarea livrarii comenzii de curier si acceptarea de catre client în cont se vor atribui 10% bonus ( cashback ) din suma produsului procurat de 576 lei, ve-ți primi 57,6 de bonusuri în cont.

Bonusuri se vor acumula, și în sumă vor fi: “106 + 57.6 = 163,6” de bonusuri care le puteți utiliza la procurarea altor produse care pot fi deasemenea achitate pana la 20% cu bonusuri.

4) Recomandă-ne prietenilor.

În profilul Dvs. de pe site, accesați rubrica "Bonusuri de la prieteni" unde ve-ți găsi link-ul spre recomandare. Transmite-ți aceast link prietenilor și spuneți-le că vor primi câte 50 de bonusuri gratuit la înregistrare, 100 de bonusuri la ziua de naștere, care pot fi utilizate la procurările online.

*Atenție* - Înregistrarea mai multor utilizatorilor de pe un calculator nu este posibilă din motivul de a evita fraudele. Un cont - o adresa IP unică. De aceea vă recomandăm dacă cineva deja sa înregistrat de pe un calculator care îl utilizați împreună, sau calculatoarele sunt unite în rețea și folosesc o adresă IP comună, vă recomandăm de a vă înregistra de pe telefonul Dvs. mobil care are browser web pentru navigare online.

*Atenție* - Bonusurile sunt valabile doar pe site.