Livrare rapidă în 1 - 5 zile

Livrare

Livrarea produselor este efectuată în regim de curierat atât în Chișinău, cât și pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Livrarea se efectuează la adresa indicată în comandă sau anunțată la confirmarea comenzii.  Livrarea produselor în weekend este efectuată doar în ziua de sâmbătă.

Curierul face legătura cu Dvs. cu o oră înainte de a livra produsul comandat pentru a se asigura ca vă veți afla la adresa indicată.

Este acceptată doar o adresă de livrare pentru fiecare comandă.

Produsele sunt ambalate și transmise companiei de curierat.

La primirea coletului vă rugăm să verificați produsul și să semnați actul de primire a mărfii.

! Atenție !

Culoarea produsului comandat poate fi diferită ca nuanță, ceea ce este inevitabil din cauza folosirii diferitor tipuri de dispozitive de vizualizare cum ar fi: monitoare TFT / LCD / LED, laptop-uri și telefoane mobile pe care fiecare persoană își ajustează luminozitatea, contrastul și gama de culori după preferință.

Vă mulțumim pentru înțelegere.


Apelul Curierului.

După ce produsul dumneavoastră a fost transmis curierului pentru a fi livrat Dvs. veți fi contactat/ă pentru a stabili cu exactitate perioada de livrare a produsului, uneori pot interveni mici schimbări în orar din cauza condițiilor meteo, orelor de vârf sau imposibilitatea de a găsi persoana la adresa indicată.

Livrare este gratuită. 

Livrarea se efectuează în decurs de 1 - 5 zile lucrătoare după procesarea comenzii, între orele 10:00 și 18:00

Informație actualizată în data de 15.03.2020