Enigma unei genti

Unii barbati se simt atrasi de gentile sau posetele pe care le poarta femeile.

Sunt un mister si acestia le considera ca fiind un teritoriu interzis, prin urmare si fascinant.
Acum o jumatate de secol, femeile purtau gentile si posetele doar la  slujba de duminica. Continea cel mult o apa de colonie, o batista si cartea de rugaciuni.

Azi geanta ocupa un loc preponderent in viata unei femei. Am putea chiar afirma urmatorul lucru: cu cat femeile au devenit mai emancipat
e, cu atat si gentile lor au devenit mai grele. Geanta poate fi uneori destul de grea, dar femeile sunt foarte atasate de ea. O adora! Manipulata, mangaiata, adulata, geanta devine o extensie a sinelui. Este o trusa plina de "instrumente" dar si o pestera plina de comori.

Unii sociologi (barbati bineinteles) au incercat sa decripteze misterul gentilor si sa afle ce releva interiorul acestora despre femeile care le poarta.
Unii sociologi (barbati bineinteles) au incercat sa decripteze misterul gentilor si sa afle ce releva interiorul acestora despre femeile care le poarta. Daca geanta ta cantareste "o tona" esti o femeie "purtatoare": aspirina, guma, pliculete de ceai, pachete de bomboane, accesorii pentru croitorie... si multe altele de care ai uitat de mult! In geanta pui tot ceea ce, dupa parerea ta, ar putea fi de ajutor intr-o zi. Esti gata deci sa le vii in ajutor tuturor!

Daca colectionezi mai multe genti, esti "dependenta de genti", "poligeanta", adica ai genti de toate marimile, de toate culorile, formele si materialele. Este dificil sa rezisti tentatiei de a-ti cumpara mereu o noua geanta!

Pentru tine nu conteaza partea sa practica ci primeaza felul in care arata.
Daca ai doar doua genti, una pentru iarna si una pentru vara, inseamana ca esti o femeie fidela gentilor tale. Si nu doar gentilor.

Acest lucru se aplica si in cazul iubirii.
Daca geanta ta este plina de hartii si hartiute mototolite, de carti, de caiete, de reviste, esti o visatoare care are nevoie de timp pentru a medita si pentru a da curs liber inspiratiei.

Tu in care categorie te regaseti Ce contine geanta ta? Sau mai bine nu am intreba?